N2, Naisten 2-sarja

Säkylän U SäkU - Jankko  3 - 2

Säkylähalli

N2 aloitti kauden 3-2 voitolla

1. N2 joukkue aloitti kautensa Jankkoa vastaan yleisöön menevällä 5 erän ottelulla.

Ensimmäinen erä meni kotijoukkueen jännittäessä ja hakiessa pelituntumaa selvin numeroin Jankkolle 12-25.

Toiseen erään kotijoukkue tuli sisuuntuneena kentälle ja voima suhteet kääntyivät, näin ollen erä SäkU:lle 25-14.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä koko erän ajan. Lopussa kotijoukkue sai kaivettua tarvittavat pisteet 27-25 Säkylälle. Yksi sarjapiste ansaittu.

Neljännessä erässä Jankko oli koko erän viejän paikalla ja johti erää jo 16-23. Lopussa SäkU kiri vielä mutta erä Jankkolle 23-25.

Viidennessä erässä Jankko otti alussa pienen kaulan mutta hienosti kotijoukkue kiri takaa rinnalle ja lopulta ohi pistein 18-16.

• Parhaina pelaajina tänään palkittiin Jankkon #19Kira Rovio ja SäkU:n #3Miia Leppänen K-Supermarket Säkylän tuotepalkinnoilla.

Joukkueen oman kruunun tänään nappasi #10 Laura Helin.