Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

Sporttia ja huolenpitoa-hanke /SäkU yhteistyötahona

Ohjatut aktiivipäivät - suositus 1-3-luokkalaisille kesäkuussa 2018 4.6. - 29.6.

 

Isosäkylän koulun vanhempainyhdistys Isoremmi on neuvotellut monien yhteistyötahojen kanssa. Neuvottelujen lopputulemana saadaan alkuun Leader-rahoitteinen "Sporttia ja huolenpitoa", jossa yhteistyötahoina ovat Säkylän Urheilijat, Lions Club Säkylä, Säkylä-Köyliön seurakunta ja  Säkylän kunta.

Käytännössä:

- Hoitopaikka on pääasiallisesti Pappila Säkylän kirkkoaukion laidalla, kirkkoa vastapäätä

- Päävastuuohjaajina toimivat Sari Kivimäki (Säkylän seurakunnan  lapsi -ja nuorisotyöntekijä), Anni Inkinen (Huovinrinteen koulunkäyntiohjaaja) sekä Kirsi Saarinen (Isosäkylän koulunkäyntiohjaaja)

- Hoitopäivä aukeaa klo 8.00 (tarvittaessa 7.30) ja päättyy klo 16.00 (tarvittaessa 16.30)

- Kokopäiväisille tarjotaan aamupala n. klo 8.00-8.30, Lounas n. klo 11-11.30 sekä kevyt välipala n.klo 14.30

- Puolipäiväisille ainakin lounas, voi varata myös lounas + välipala

 

Mitä touhutaan?

Askartelutuokioita, Säkylän Urheilijoiden ohjaamia liikuntatuokiota (sadesäällä Annin ja Kirsin ohjaamia salibandy-monipuolisuusliikunta-tuokioita Säkylähallilla), joskus totuttautumista veteen valvotussa matalassa rannassa uimaope Kirsin johdolla, musahetkiä, lukutuokiota, omaa aikaa, lepotuokioita, ruokaa ja juomaa.

Uimakoulu: Lapsen on mahdollista osallistua uimakouluun hoitopäivän aikana: Bussi ajaa Pappilan ohi (jos pieni määrä lapsia, heidät saatetaan kirkon pysäkille/pysäkiltä) mennessä ja tullessa, joten Pappilasta voi sekä lähteä että palata. ILMOITTAUDU RYHMÄÄN 2.  Tällöin lounas tarjotaan uimakoulun jälkeen n.klo 12.30.

 

Kenelle?

Palveluun ovat tervetulleita kaikkien säkyläläisten perheiden lapset - kuitenkin niin, että mahdollisen erityislapsen tarvitsemaa henkilökohtaista ohjaajaa eivät resurssimme mahdollista. Ruokavaliot ja muut henkilökohtaiset asiat (esim.diabetes) hoituvat samoin kun koulussa - mikäli ovat hoidettavissa normaali järjestelyin on homma mahdollista toteuttaa.

Vielä: Palvelulla pystytään tarjoamaan perushuolenpito kaikille, muttei henkilökohtaista ohjausta koko päivän ajalle.

 

Kuinka monta mahtuu?

Sporttia ja huolenpitoa-hanke voi tarjota hoitopaikan max 50:lle lapselle. Pyydämme mainitsemaan  lisätiedoissa, mikäli hoitopäivätarve perustuu huoltajien työhön (yksinhuoltajilla huoltajan työhön) = ollaan työssä kesäkuussa. Tämä on ns. ykkösperuste, jos tulee tarvetta enemmän kuin on paikkoja.

Mikäli paikoja jää, voidaan ne - varsinkin puolipäiväiset, täyttää muutenkin - aktivoimaan lapsen päivää, silloinkin jos huoltaja on kotona.

 

Hinta:

 

- kokopäiväiset: max 80€aamiainen, lounas, välipala

- puolipäiväiset max 60€, lounas ja välipala

- puolipäiväiset max 40€, lounas

HAKEMUKSEEN PÄÄSET ALTA

Huom. Käytämme saamiamme tietoja vain ainoastaan tämän palvelun tarpeisiin. Palvelujakson jälkeen listat poistetaan ja hävitetään. Tämä nettisivupohja on sporttisaitti,  jonka palvelu on suojattu.

 

 

Ilmoittautuminen Sporttia ja huolenpitoa-kesähoitopäiviin