Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

SEURAN JUNNULENTIKSEN PELISÄÄNNÖT

Junnulentopalloilun tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille liikuntamahdollisuus lentopallon parissa. Juniorilentopallojoukkueet pyörivät seurassa täysin vapaaehtoisvoimin. Valmentajat, joukkueenjohtajat sekä puitteista huolehtivat lentopallojaostolaiset toimivat tehtävissään talkoopohjalta, vapaa-ajallaan. Tästä syystä on tärkeää, että olemme sopineet yhteisistä pelisäännöistä ja toimintamalleista. Junnulentopallojoukkueiden budjetit koostuvat kausimaksuista sekä joukkueen omista varainkeruutavoista.

SäkU Junnulentis - pelisäännöt

- Jokaisella joukkueella on nimetty valmentaja ja joukkueenjohtaja sekä mielellään myös kahviovastaava ja turnausvastaava. Valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot löytyvät joukkueen nettisivulta.
- Valmentajan rooli on valmentaa, kannustaa liikunnan pariin ja motivoida pelaajia harjoittelemaan ja kehittymään. Valmentajan tulee olla vanhempien saavutettavissa, yhteydenpito ja tiedotus on tärkeää.
- Vanhemman rooli on kuljettaa, kustantaa ja tukea lapsen liikuntaharrastusta. Valmentajalle tulee antaa työrauha, mutta vanhemmat ovat oikeutettuja tietämään miten harrastuksessa menee.
- Joukkueenjohtajan rooli on organisoida joukkueen taustatoimia kuten varainkeruuta, hoitaa vanhempien välistä yhteydenpitoa sekä tarvittaessa koota vanhemmat palaveriin sopimaan joukkueen taustatoimista.
- Lentopallojaoston/seuran rooli on huolehtia lentopalloharrastuksen puitteista, taata toiminnan jatkuvuus ja hoitaa lajin markkinointia alueella.
- Tiedotuskanavana käytetään seuran nettisivuja, jokaisen joukkueen omia sivuja (joukkueet-valikon alta), sähköpostia ja tekstiviestejä/vast.