Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

C- POJAT s. 2004 - 2005

Salivuorot:

TIISTAI 18:00 - 19:30 HUOVINRINTEEN KOULU

TORSTAI 17:30 - 19:00 HUOVINRINTEEN KOULU

PERJANTAI 17:45 - 19:15 HUOVINRINTEEN KOULU

                                     

Valmentajat:

Tatu Mäkitalo 0400240741

Atte Mäkitalo 

Joukkueen johtaja:

Tommi Mäkinen 0407308700

Pelaajat:

Alex Horn

Henri Hynnä

Iivo Kankare

Hannu Kiviranta

Jokke Koskinen

Jarkko Laitinen

Aatu Mäkinen

Akseli Mäkitalo

Jasper Reinvall

Joakim Salminen

 

POIKIEN OTTELUTULOKSIA JA SARJAA VOIT SEURATA TÄÄLTÄ.

  

SM 16.

SÄKYLÄN URHEILIJOIDEN C- POIKIEN LENTOPALLOKAUSI PÄÄTÖKSEEN!

 

Viime viikonloppuna päättyi C-poikien SM-sarja ja SäkU selvitti tällä kaudella tiensä B-finaaliin. Turnaus saatiin järjestettäväksi Säkylähallissa ja siellä miteltiin lauantaina sijoista 13-18. Joukkueet oli jaettu kahteen kolmen joukkueen lohkoon ja ottelut pelattiin kahdella kentällä.

 

Turnausisäntä SäkU lähti kauden viimeiseen turnaukseen vajaamiehisenä, kun yksi pelaajista oli vääntänyt polvensa ja toinen valmentajista makasi vatsataudin kourissa kotona. Ensimmäiset ottelut käynnistyivät klo 11:00 ja Säkylä sai avausvastustajakseen Alahärmän Kisan. Poikien peli näytti alusta asti raikkaalta ja passari Henri Hynnä pyöritti hienosti peliä. Joakim Salmisen ja Jokke Koskisen ässäsyöttöjen, Hannu Kivirannan hyvän puolustuspelaamisen sekä Alex Hornin kovien hyökkäystehojen avulla SäkU voitti avausottelun 2-0 (25-19,25-22). Toiseen peliin vastaan tuli Pieksämäen Tsemppi-82 ja panoksena oli lohkovoitto. Ottelu lähti käyntiin tasaisesti, mutta erän puolivälissä Tsemppi karkasi ja voitti erän 25-16. Toiseen erään joukkue sisuuntui ja erityisesti Aatu Mäkinen otti muutaman maukkaan torjunnan ja hyökkäsi hyvin pisteitä keskeltä. Lisäksi Akseli Mäkitalo pelasi kauden parhaan eränsä liberon paikalla ja haki hyvin palloja vaikeistakin paikoista. Säkylälle ansaittu erävoitto 23-25 ja ottelun ratkaisu siirtyi kolmanteen erään. Viimeinen erä oli tasaista vääntöä, mutta muutaman nukahduksen johdosta erä päättyi 15-12 tappioon ja koko ottelu siis Tsempille 2-1.

 

Kolmanteen otteluun turnauksen välierissä vastaan asettui toisesta lohkosta kauden aikana jo tutuksi tullut Loimaan Jankko. Säkylä ei missään vaiheessa päässyt tasolleen ja Jankko voitti ottelun selvin luvuin 2-0 (25-12,25-16). Ottelun ainoita ilonaiheita oli, kun Iivo Kankare löi muutaman hienon lyönnin Jankon lähes puolta pidempien pelaajien torjunnasta seinille. Häviön myötä SäkU päätyi pelaamaan sijoista 15-16. Vastaan asettui jo kerran turnauksessa kohdattu Tsemppi. Säkylä oli tehnyt otteluun yhden muutoksen, kun Jasper Reinvall siirrettiin liberon paikalle. Ottelun ensimmäinen erä oli vaikeaa ja Tsemppi voitti sen 25-16. Toiseen erään Säkylä paransi ja oli jo johdossa, mutta niin vain Tsempin yksi syöttäjä sai kotijoukkueen vastaanoton sekaisin ja marssitti Pieksämäkeläiset erävoittoon 25-19. Ottelu päättyi siis Tsempin 2-0 voittoon ja Säkylä jäi sijalle 16.

 

Ensimmäinen vuosi kuudella kuutta vastaan oli kaikille pelaajille uutta ja nuorempina C junioreina SM-sarjan sija 16 on hyvä saavutus. Valmentajien mielestä kausi sisälsi paljon positiivisia asioita, mutta töitä on tehtävä ja työmäärää lisättävä, jotta ensi vuonna taistellaan sarjan kärkisijoista.

”Erityisesti puolustuspelaamiseen pitää kiinnittää huomiota”, toteavat valmentajat lähes yhdestä suusta.

 

Kuvia turnauksesta ja menneestä kaudesta kuvagalleriassa alempana.

 

 

 

Voitetun pelin riemua!

KOTITURNAUS SÄKYLÄHALLISSA

 
Säkylähallissa oli viime viikonloppuna 19.1. juniorilentopallon täyteinen tunnelma. Lauantaina Säkylän Urheilijoiden C- pojat järjestivät kotiturnauksen. Turnaukseen tuli joukkueita Raisiosta, Tampereelta sekä Saarijärveltä. Pojat pelaavat tällä hetkellä valtakunnallista 1- sarjaa, josta on vielä mahdollisuus hyvällä pelillä nousta SM- välieriin. 
Pojat aloittivat turnauksen ottelulla Raision Loimun 2- joukkuetta vastaan. Alkukaudesta Säkylän pojat olivat jo voittaneet joukkueen kerran, mutta nyt Loimu tuli kovalla asenteella ottamaan revanssin. Ottelusta tulikin tiukka henkien taisto, jossa tehtiin paljon virheitä, varsinkin syöttöjen vastaanotossa. Kotijoukkueelle tuli ajoittain heikkoja hetkiä, joista ei toivuttu riittävän nopeasti. Vai oliko syynä kotikenttäedun tuoma jännitys? Loimu vei ottelun nimiinsä tuloksella 0-2 (23-25, 20-25) eli ottelu oli lähellä kääntyä myös Säkyläläisille. Ottelussa kunnostautuivat Henri Hynnä, Jokke Koskinen ja Akseli Mäkitalo.
Toinen ottelu Järvi-Suomen Palloa vastaan näytti jo paremmalta ja jännityskin näytti vähentyneen poikien otteista. Ottelu venyi jatkoerään ja loistavasti kannustaneen yleisön tukemana pojat ottivat tiukan 1-2 (25-19, 22-25, 14-16) voiton. Pisteitä tekivät kaikki pojat, tosin myös virheitä tuli edelleen paljon. 
Viimeiseen otteluun Rantaperkiön Iskua vastaan tuli sisuuntunut kotijoukkue. Varsinkin Jarkko Laitinen ja Alex Horn olivat hyvässä vedossa. Joukkue tarjosi taas yleisölle tiukan ja hienon kamppailun, ottelun mennessä taas jatkoerään. Voitto Säkylään numeroin 2-1 (25-15, 13-25, 15-13). Tiukat taistelut ovat tämän lajin yksi hienoista piirteistä.
Pojat sijoittuivat turnauksessa toiseksi, Loimun viedessä kärkipaikan. SäkU nousi Loimun tavoin yhden poolilohkon ylöspäin ja taistelee näinollen SM- välieräpaikoista 9.2. Vastaan tuolloin tulee tuttuja joukkueita Loimaalta, Raisiosta ja Vantaalta.
 
Lisää kuvia kotiturnauksesta kuvagalleriassa.

 

 

KAUDEN ALKU SAVONLINNASSA

 

Säkylän Urheilijoiden C- pojat jatkoi lentopallokauttaan turnauksella sunnuntaina 21.10. Ensimmäinen pitkä pelimatka vei joukkueen Itä-Suomeen Savonlinnaan. Matkaan lähdettiin kukonlaulun aikaan Säkylästä, ja turnauksen ensimmäinen peli oli puolen päivän jälkeen. Ensimmäiseen peliin vastaan asettui LP Kangasala. Ottelussa oli alussa näkyvissä pientä matkarasitusta, joka näkyi joukkueen otteissa pienenä epävarmuutena ja henkisenä paineena. Ottelu meni jatkoerään, jonka pojat hoitivat kunnialla loppuun tiukan taiston jälkeen. Tulos LPK - SäkU 1-2 (25-23, 15-25, 5-15). Pistekärkinä olivat: Alex Horn ja Aatu Mäkinen. Torjunnoissa muurina toimi varsinkin Porista joukkueeseen tullut Jokke Koskinen.

Toiseen otteluun vastaan asettui paikallisjoukkue EVjr Savonlinnasta. Tämäkin ottelu meni jatkoerään ja siellä jatkopalloille. Matsi oli erittäin tasainen ja olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa, mutta tällä kertaa Säkylän pojat veivät voiton numeroin 2-1 (25-19, 12-25, 16-14). Ottelun hahmona oli toinen Porista joukkueeseen saapunut pelaaja Hannu Kiviranta. Syötöissä kunnostautui Alex Horn ja torjuntapisteitä toi muiden joukossa mm. Jarkko Laitinen.
Turnauksen viimeiseen otteluun asettui Haminan Arsi, joka jäi Säkylän poikien edellisessä ottelussa tulleen hyvän pelivireen jalkoihin tuloksella 0-2 (14-25, 19-25). Säkylän pojat paransivat otteitaan kaikilla osa-alueilla ja esille nousi mm. Henri Hynnä. Tiukasta ja jännästä turnauksesta oli hyvä lähteä kotimatkalle täysi pistepotti mukana. Tällä tuloksella pojat nousevat valtakunnallisessa turnausjärjestelmässä 1-sarjan kärkipooliin. Seuraavaan turnaukseen vastaan asettuvat joukkueet Vantaalta, Haminasta ja Loimaalta.
 
Kuvia turnauksesta kuvagalleriassa. 

Kuvagalleria kausi 2018-2019

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Poikia kaudella 2018-2019 tukevat:

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.