Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO
« Takaisin seuran etusivulle

Seuran puheenjohtajan Jukka-Pekka Puumalaisen tervehdys!

31.3.2020

Puheenjohtajan kevättervehdys

 

Käynnissä oleva kevät on poikkeuksellinen.Korona-viruksen hillitsemiseksi merkittävät rajaukset ovat tarpeellisia: Koulut ovat pääosin kiinni, työtä tehdään mahdollisuuksien mukaan etänä ja monenlaiset toiminnat ja toiminnot ovat kiellettyjä. 

Urheiluseurojen arkeen kiellot tuovat suuren, mutta näissä olosuhteissa ymmärrettävän muutoksen. Olemme Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti katkaisseet kaiken SäkU:n tuottaman harjoitustoiminnan. Se tarkoittaa viikkotasolla satoja liikkujia eri lajeissa. Mediassa on keskusteltu myös seurojen talousvaikeuksista tässä tilanteessa. SäkU:n osalta vaikutusta on sekä menoihin että tuloihin, joten lopullinen taloudellinen vaikutus arvioidaan myöhemmin.

Seurassamme on noin 800 jäsentä - vauvasta vaariin. Pandemia vaikuttaa suoraan tai välillisesti jäsenkuntaamme ja kohtaamme päivittäin tilanteita ja ratkaisuja, joilla pyritään välttämään erityisesti riskiryhmien sairastuminen - tämä on melkoinen haaste näin ollen  myös jäsenistöllemme.   Ryhmätoimintojen ollessa tauolla kannustammekin jäsenistöä  "sopivaan" omaehtoiseen liikkumiseen - tässäkin olemassa olevat rajoitukset ja ohjeet tiukasti mielessä pitäen.

Säkylän Urheilijat täytti 75-vuotta viime joulukuussa. Toimintamme painopisteet ovat vaihdelleet, mutta koko olemassaolonsa ajan seuramme on nojannut paikallisiin aktiivisiin toimijoihin sekä paikallisen yrityselämän tukeen. Juuri nyt viimeksimainittu on kovilla käsillä olevan tilanteen vuoksi. Olemme seurana  saaneet vuosikymmenten saatossa nauttia monenlaista kannatusta ja tukea alueemme yrityksiltä - nyt on erityinen paikka tukea takaisin.

Vetoankin jäsenistöömme, että  (tunnetut rajoitukset, määräykset ja ohjeet muistaen) käytämme paikallisten yrittäjien palveluita. Näin parhaiten voimme turvata sen, että meillä on jatkossakin mahdollisimman kattava palveluverkosto ja toisaalta - ehkä - sitten taas myöhemmin myös toimintamme tukijoita.

Olosuhteisiin nähden mahdollisimman hyvää kevättä toivotellen!

 

Säkylässä 31.3.

J-P Puumalainen

Säkylän Urheilijat ry, pj.