Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

UUTTA! RUMBITA® tanssitunnit naisille alkavat keskiviikkona 7.9. - ilmoittaudu mukaan

1.9.2011

Säkylän Urheilijat laajentaa toimintaansa yhä enemmän myös harrasteliikuntaan. Ensimmäisten urheiluseurojen joukossa Suomessa aloitamme RUMBITA® tanssitunnit viikottain syyskuussa. Tunteja ohjaa RUMBITA®-lisenssiohjaaja Anu Heikkola.

RUMBITAA® tanssitaan Honkalan salissa keskiviikkoisin klo 19-20 (7.9.-30.11.)

 


Osallistumismaksut

Syyskausi 45€ + seuran jäsenmaksu (aikuiset 17€, alle 16-vuotiaat 7€)

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella syyskaudelle. Maksu maksetaan tilisiirrolla, jonka saa ohjaajalta tunnilla.

Mukaan pääsee myös ilmoittautumatta kertamaksulla.
Kertamaksu 7€/kerta. Maksu käteisellä, mielellään tasaraha.
 

 

Mitä RUMBITA® on?

RUMBITA® on suomalaisen flamencotanssija Kirsi Kannaksen kehittämä tanssimuoto, joka sopii kaiken ikäisille tanssista sekä kuntoilusta kiinnostuneille naisille. RUMBITA Fiesta & Fuerte tunneilla liikutaan espanjankielisen musiikin tahtiin. Liikekieli ja ilmaisu ovat saaneet vaikutteita mm. flamencosta, salsasta, showtanssista ja itämaisesta tanssista. Tunneilla lähdetään liikkeelle perusaskelista, joihin yhdistetään käsi-, pää- ja lantioliikkeitä. Fuerte osuudessa treenataan voimaa, lihaskuntoa ja vartalonhallintaa tanssin keinoin. Laji sopii sekä vasta-alkajille, että enemmän tanssineille, pääpaino on musiikissa, tunteessa sekä nautinnollisessa ilmaisussa. Kuin varkain selän hyvinvointi paranee, lihakset vahvistuvat ja kunto nousee.

Varusteiksi RUMBITA®-tunnille riittää sisäliikuntavaatteet, jumppa- tai tanssitossut sekä vesipullo. Halutessaan voi pukeuta myös pieneen hamoseen tai kietaista lantiolle huivin lisäfiilistä tuomaan.

Lue lisää ja katso esittelyvideoita lajista www.dancerumbita.com

 

RUMBITA®-opetusta voi tilata myös esim. tyky-päivien, pikkujoulujen tai polttareiden ohjelmaksi. Lisätietoja Anu Heikkola, anu.heikkola@gmail.com, 044 3092828.