Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

Myynnissä syksyn hittituote: turvasumutin!

18.10.2010

 

Osta uusi, lupavapaa turvasumutin omaksi turvaksi tai lahjaksi
- tuet samalla Säkylän Urheilijoiden toimintaa!
Säkylän Urheilijat on saanut myyntiin Turvakertoimen kehittämän syksyn uutuustuotteen - Turvasumuttimen. Tuote on testattu, viranomaisten hyväksymä eikä sen myymiseen tai ostamiseen vaadita erillistä lupaa. Riittää, että ostaja on 16-vuotta täyttänyt.
Henkilökohtaista koskemattomuutta turvaamaan kehitetty tuote toimii kolmella eri tavalla: antaa voimakkaan hälytysäänen, sokaisee hyökkääjän mentolisumutteella sekä värjää hyökkääjän muutamaksi päiväksi, jonka ansiosta kyseisen henkilön tunnistaminen ja kiinnisaaminen helpottuu. Sumutin toimii kaksivaiheisesti: Ensin ääni, sitten sumute.
Turvasumutin on oiva tuote tyttärelle, äidille, anopille, kenelle vain. Osta lahjaksi vaikka pukinkonttiin tai anna heti turvaksi läheisellesi!
Turvasumuttimen hinta on 40€/kpl
Säkylän Urheilijoilla Turvasumuttimia on jatkuvassa myynnissä Säkylän jäähallin kahviossa sekä SäkU:n toimistossa Honkalassa (avoinna ma, ke ja to klo 10-16, muulloin sopimuksen mukaan ottaen yhteyttä seuratyöntekijään, puh. 044 3287272). Myös Säkylähallin kahviossa myydään sumutinta seuran järjestämissä otteluissa ja turnauksissa. Lisäksi tuotetta myyvät omin kampanjoin monet seuran joukkueet ja harjoitusporukat.
Lue lisää ja katso tuotteen tv-mainos Turvakertoimen kotisivuilta. http://www.turvakerroin.com
SäkU:n jaostojen ja joukkueiden edustajat: Muistattehan turvasumutinmyynnin mahdollisuudet myös omassa varainkeruussanne! Turvasumutinmyyntiä organisoi Hanna-Leena Mäkitalo, puh. 0500 120664.