Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

Paavoturnaus 2019

7.1.2019

Paavo-turnaus päättyi BaBoonsin voittoon! 

Loppiaisena Säkylässä pelattiin perinteinen Säkylän Urheilijoiden lentopallojaoston järjestämä miesten lentopalloturnaus. Turnaus oli järjestyksessään 36. Tällä kertaa turnaus pelattiin vajaalla osallistujamäärällä, kun mukaan saatiin vain kuusi joukkuetta. Se ei kuitenkaan tunnelmaa latistanut, vaan peleissä oli hyvä tunnelma ja moni tapasi vanhoja pelikavereita. Joukkueet oli jaettu kahteen kolmen joukkueen lohkoon ja pelit aloitettiin aamulla kello 10. Ennen pelien alkua turnauksen isähahmo Paavo Koskinen luovutti pallon turnauksen ensimmäisen syötön antajalle. Tasaisten alkulohkojen jälkeen edessä oli välierät. Toisessa välierässä kohtasivat A lohkon ykkönen Säkylän Urheilijat ja B lohkon kakkonen Maskun Kataja. Kotijoukkue Säkylä voitti tuon ottelun erävoitoin 2-0 ja eteni finaaliin. Toisessa välierässä B lohkon ykkönen BaBoons sai vastaansa koko päivän kypsää peliä esittäneen juniorijoukkueen, eli Maskun Katajan B-pojat. Kokemus kuitenkin ratkaisi ja BaBoons eteni finaaliin erävoitoin 2-0. 

 Seuraavaksi oli sijoituspelien aika. Sijat 5 ja 6 ratkaistiin Metsien Miesten ja PateriUkkojen välillä. Metsien Miehet voittivat tuon ottelun 2-0. Samaan aikaan toisella kentällä pelattiin pronssiottelu. Siitä muodostuikin paikalliskamppailu, kun siellä kohtasivat Maskun Katajan seniorit ja juniorit. Vielä ei ollut nuorten aika, vaan vanhempi kaarti voitti pronssiottelun lukemin 2-0. 

 Tasainen turnaus huipentui tasaiseen finaaliin. Päivän viimeisessä ottelussa kohtasivat kotijoukkue Säkylän Urheilijat ja BaBoons. Finaali tarjosi katsojille hyvää taistelua ja pitkiä palloralleja. Kolmanteen erään venynyt ottelu päättyi lopulta BaBoonsin 2-1 (25-23, 20-25, 21-19) voittoon. Näin Baboons pääsi juhlimaan historiansa ensimmäistä Paavo-turnaus voittoa. 

 Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin voittajajoukkueen hakkuri Antti Lankinen. 

 Säkylän Urheilijoiden lentopallojaosto haluaa kiittää mukana olleita joukkueita sekä päivän aikana pelaajia kannustamassa olleita katsojia. Ensi vuonna taas, sama aika ja sama paikka! 

 Loppujärjestys = 1. BaBoons 2. Säkylän Urheilijat 3. Maskun Kataja 4. Maskun Kataja B 5. Metsien Miehet 6. PateriUkot