Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

Tervetuloa

Ajankohtaista

Säkylän Urheilijoiden nousujohteinen menestys Vattenfall-finaalissa toi historiallisen kakkossijan Savonlinnassa pidetyssä Kilo-sarjan (alle 5000 asukkaan kunnat) finaalissa. Kaksi vuotta sitten sijoitus oli seitsemäs, viime vuonna viides ja nyt siis toinen. Kärkitaistelu oli kova ja kunniakas Lappajärven Veikkojen, Kaustisten Pohjan-Veikkojen ja Säkylän Urheilijoiden välillä; finaalin voitto ratkesi lopullisesti vasta viimeisessä lajissa- sukkulaviestissä - joka päättyi niukasti Lappajärven Veikkojen eduksi. Tarkemman selostuksen finaalista sekä kuvagalleria on nähtävissä pikapuolin yleisurheilun sivuilla.
Säkylän Urheilijain Oskari Eskola sijoittui M17 sarjan moukariheitossa hienosti kolmanneksi nuorten Eliittikisoissa Kauhavalla. Tulos 65,69 on Oskarin oma ennätys. Ennätys on parantunut viime kesästä jo lähes 10 metriä. Oskarin sarja on komea: X, 65,69, 61,21, 65,38, 63,60, 63,45.
Antti Ruuskasen valmentaja Jarmo Hirvonen pitää Säkylässä keihäskoulua torstaina 30.7. ja osin perjantaina 31.7.
Toinen SäkyläTriathlon kilpaillaan lauantaina 11.7. Sprinttimatka alkaa klo 11 ja Olympiamatka klo 13. Kisakeskuksena toimii Säkylän kunnanvirasto ja sen ranta-alue. Saapuvilla oleville talkoolaisille järjestetään info perjantaina 10.7. klo 16. Kisakeskusta aloitetaan rakentamaan jo perjantain aamupäivän aikana klo 11 alkaen. Tähän ohjeeseen on koottu perustiedot eri tehtävistä. Olkaa aloitteellisia mikäli havaitsette puutteita tai löydätte vielä toimivampia ratkaisuja. Hyvää kisarupeamaa ja kiitos jo etukäteen! HUOM! Lukemalla SäkyläTriathlonin nettisivulta "ohjeita kilpailijoille" saat parhaiten kokonaiskäsityksen tapahtumasta!
Oskari Eskola heitti Paraisten aluekilpailuissa 16.6. ennätyksensä 61,49 M17 moukarinheitossa. Oskari ylitti ensimmäisen kerran urallaan 60 metriä ja toisti sen samassa kisassa vielä neljästi. Ennätys on parantunut viime kaudesta jo yli viisi ja puoli metriä.
RSS ATOM