Jäsenhuone|TyöhuoneLÄNNEN KIEKKO

Tervetuloa

Ajankohtaista

Säkylän Urheilijat jatkaa juhlavuottaan positiivisissa tunnelmissa - vuosikokous vahvisti positiivisen tilinpäätöksen ja monipuolisen toimintasuunnitelman
Kilpailukalenterissa on virheellisesti merkitty yleisurheilun viestiharjoitukset 11-15-vuotiaille. Seuraavat viestiharjoitukset ovat ma 16.6. Kaikki viesteihin pyydetyt harjoituksiin mukaan!
Tervetuloa mukaan Pirkko Markulan ohjaamalle kurssille
Muistattehan, että seura-asutilauksia vastaanotetaan 12.6 asti. Valittavana on kilpa-asut ja ulkoiluasut. Asuja voi nähdä urheilukentällä ma, ti ja to. Kannattaa tehdä sovitus jonkun tutun asulla, koska asuilla ei ole palautusoikeutta (muilla kuin virheellisillä). Torstaina (alk. klo 18.00 ja maanantaina (klo 17.30-18.30) on urheilukentällä mahdollisuus tehdä tilaus. Sen voi jättää myös sähköpostitse (iiris.hynna@gmail.com) tai puhelimitse (040-5622111). Hajakokoja poikien hihattomista paidoista, koot XXS, XS ja S ja trikoista (shortsit), koot S ja M voi ostaa heti. HUOM. yhtä tai kahta kappaletta tiettyä asua emme voi tilata, koska hinta on tuolloin korkeampi. Toivotaan, että tilauksia tulee runsaasti ja kaikki saavat haluamansa luvattuun hintaan. Toimitsijoita kaivataan urheilukentällä torstaisin klo 18.00 alkaen. Lajivalikoimaa on lisätty, joten kilpailuiden jouhevan läpiviemisen vuoksi peräänkuulutamme vapaa-ehtoisia mittamiehiä ja -naisia sekä kirjureita ja ajanottajia. 4-9-vuotiaat kisaavat 12.6 klo 18.00. Tervetuloa!
Torilla tavataan (4.6.2014)
Leo Rantahalvari saavutti hopeaa ja Onni Rantahalvari pronssia P15 sarjassa 24.5 Ulvilan Massilla käydyissä maastojuoksun piirinmestaruuskisoissa. Säkylän Urheilijoista hienon juoksun teki myös T11-sarjan Vilma Kuusrainen ollen viides. Petri Hynnä oli 8. ja Ossi Rantahalvari 9. P12-sarjassa. Lassi Rantahalvari juoksi 11:nneksi P13 ja Henri Hynnä 17:nneksi P9-sarjassa.
RSS ATOM